Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank a.d. Banjaluka obilježava Svjetski dan štednje

Štedne knjižice Sberbank a.d. Banja Luka s ulogom od 100KM bebama rođenim 31. oktobra

 

Za većinu ljudi na svijetu najradosniji trenutak u životu je dan kada dobiju novog člana porodice. Upravo zbog toga Sberbank a.d. Banjaluka je odlučila da uruči poklone za sve bebe rođene na teritoriji Republike Srpske  31. oktobra, na Svjetski dan štednje.

 

Sberbank a.d. Banjaluka je povodom obilježavanja Svjetskog dana štednje  majkama svih beba rođenih na teritoriji Republike Srpske, poklonila štedne knjižice sa početnim novčanim ulogom od 100 KM na računu.

Portparol Sberbank a.d. Banjaluka, Sanja Vasilić je ovom prilikom uručila čestitke porodiljama u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, te je istakla da je banka ove godine, u okviru niza akcija kojima banka obilježava Svjetski dan štednje, odlučila da uz poklone uveliča najljepše trenutke novih roditelja.

 

„Za nas je čast i velika sreća činjenica da smo sa roditeljima i našim novim najmlađim sugrađanima podijelili ovaj dan, a našim gestom u vidu poklonjenih štednih knjižica smo im na simboličan način poželjeli sretnu budućnost“, rekla je Vasilić. Ona je istakla da je ujedno cilj ove akcije da podstakne građane da razmišljaju o tome u kolikoj mjeri se štednjom i odgovornim odnosom prema novcu stvara baza za građenje sigurne i bezbjednije budućnosti.

 

Uručenje štednih knjižica Sberbank a.d. Banjaluka je bila ujedno i prilika za razgovor sa mladim majkama i osobljem Klinike za ginekologiju i akušerstvo UKC RS, kao jednom od ustanova najvišeg stepena društvenog značaja.

Šef Porođajnog odjeljenja sa puerperiumom i neonatologijom Klinike za ginekologiju i akušerstvo UKC RS mr sc. med. dr Dragica Draganović je ovom prilikom rekla: „Koristimo ovu priliku da vam se u ime najmlađih stanovnika Srpske zahvalimo na ovom lijepom gestu. Cijenimo vašu podršku našim najmlađima i njihovim roditeljima, pogotovo zato što je pružate u vrijeme kada se društvo suočava sa poteškoćama ekonomske prirode.“

 

Trebate pomoć?