Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank je tu za sve Vaše planirane i neplanirane situacije

U toku je jesenja akcija nenamjenskih kredita

Sberbank je tu za sve Vaše planirane i neplanirane situacije

Pod sloganom "Za sve planirane i neplanirane situacije!" Sberbank a.d. Banjaluka je aktivirala svoju jesenju kampanju akcije nenamjenskih kredita. Banka je ponudu otvorila za klijente koji trebaju dodatna finansijska sredstva uz što niže troškove obrade.

„Našu aktuelnu jesenju kampanju prati reklamni spot, koji opisuje jednu od mnogobrojnih životnih situacija. U ovom slučaju radi se o iznenadnom vjenčanju u kojem je glavni akter kum u stisci sa vremenom, ali sa velikom željom da na dostojan način ispuni svoju ulogu na vjenčanju. Zahvaljujući Sberbanci, on to i uspijeva. Potrudili smo se da kroz sam spot dočaramo naš profesionalizam koji se ogleda u svakodnevnoj brižljivoj komunikaciji sa klijentima i nastojanju da se pronađe najbolje rješenje za njihove finansijske potrebe, čak i kada je klijent u žurbi i nema puno vremena. Ovaj put smo pokazali da zajedno sa našim klijentom na neposredan način uvijek činimo dobitnu kombinaciju. Slikovito smo prikazali sa jedne strane nezgodnu, a sa druge opet veselu životnu okolnost u kojoj kumu, koji ima vanrednu situaciju, uskačemo u pomoć. Većina nas zna koliko je značajna uloga kuma, a samim tim i u kojoj mjeri je važno biti mu pri ruci i dati podršku“, objasnila je Biljana Ševa, rukovodilac sektora Marketing Sberbank a.d.Banja Luka.

Ona je istakla da je dosadašnje iskustvo pokazalo da klijenti najviše cijene iskrenu i otvorenu komunikaciju i činjenicu da im je banka uvijek dostupna, što Sberbank Banjaluka, svakog trenutka nastoji što više biti.

“Mislim da smo kroz realizaciju ideje “Za sve planirane i neplanirane situacije!” ujedno prikazali zanimljivu i inovativnu dimenziju na ovdašnjem marketinškom tržištu. Ideja kampanje je životna i topla i vjerujemo da smo kroz nju stvorili novi vid privrženosti Sberbank brendu i u narednom periodu", rekla je ona.

 

Karakteristike kreditne ponude

Po kamatnoj stopi koja se kreće već od 4,39%, bez žiranata i hipoteke, uz obradu kredita u roku od 24 sata Sberbank Banjaluka je otvorila opciju da se brzo i jednostavno ostvare želje i potrebe i dođe do gotovog novca.

U okviru ove ponude klijenti mogu da prepolove svoje postojeće obaveze, kreiraju samo jednu do upola manju ratu i stvore dodatna sredstva koja mogu biti na raspologanju.

Sberbank Banja Luka kreditna ponuda podrazumijeva: fiksnu kamatnu stopu, mogućnost refinansiranja postojećih kreditnih obaveza, nižu proviziju za obradu kredita za korisnike Sberbank paketa računa, te mogućnost da se kreditna otplata osigura u posebnim okolnostima.

 

Sve dodatne informacije ponudama Sberbank a.d. Banja Luka, se mogu pronaći na internet stranici www.sberbankbl.ba, na besplatan info telefon 0800 59 999, kao i u bilo kojoj od poslovnica Sberbank a.d. Banja Luka.

 

Trebate pomoć?